Sinterklaasintocht Driel zondag 16 november

dsk_a4flyer_intochtdrielNatuurlijk komt Sinterklaas ook dit jaar weer in Driel aan met zijn Zwarte Pieten. Stichting DeSintKan Driel heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de Goedheiligman weer veilig voet aan wal kan zetten bij de Korevaar.

Gehoopt wordt dat er weer veel kinderen met hun (groot)ouders aanwezig zullen zijn om de Sint en zijn Pieten welkom te heten.

Om 14.00 uur wordt hij verwacht bij de Korevaar. Daar vindt natuurlijk een eerste welkom plaats. Of het dit jaar allemaal goed gaat is natuurlijk nog maar de vraag. Ergens is opgevangen in de wandelgangen dat er iets niet helemaal goed is met het boek van Sinterklaas. Dus kom vooral kijken.

Daarna zal het gevolg naar De Oldenburg vertrekken waar om ongeveer 15.30 uur de kindermiddag zal beginnen in de zaal. Er is van alles bedacht om deze middag een leuke invulling te geven waardoor iedereen, zowel jong als oud weer volop kan genieten van de Pieten. Ongetwijfeld zullen er mooie spelletjes plaatsvinden. Kunnen de kinderen winnen van de Pieten? En oh ja, zal ook de Goochelpiet er weer zijn om zijn trucs te laten zien? En de andere themapieten? Slaappiet, Snoepjespiet, Piet Piraat, DJ Piet, Bouwpiet; komen zij ook allemaal weer mee met de Sint?

Kom kijken in Driel op zondag 16 november en laat je positief verrassen.