Bedrijven / verenigingen

Sinterklaas bezoekt Driel, Arnhem (Schuytgraaf), Nijmegen en omstreken.

U kunt bij ons vanaf 1 september een Sinterklaasbezoek reserveren in onder andere de regio’s Driel, Arnhem (incl. Schuytgraaf), Nijmegen, Elst (Gld.), Heteren, Bemmel, Huissen, Oosterhout (Gld.), Lent. Bent u woonachtig in een andere regio, neem dan alstublieft contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Hoe kunt u Sinterklaas reserveren?

Om een Sinterklaasbezoek te reserveren kunt u bellen met onze Piet Mobiel op telefoonnummer

06-18 35 85 76

Of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering met u af te stemmen.

Bedrijfsbezoeken

U kunt Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten ook huren voor een bedrijfsbezoek of een bezoek bij uw vereniging. Op basis van uw wensen maken wij er een prachtig feest van dat uiteraard in het teken staat van cadeautjes, snoepgoed en gezelligheid. Maak uw wensen duidelijk kenbaar en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het bezoek verder met u af te stemmen.

Bekijk hier onze tarieven voor een bezoek van Sinterklaas

 

Sinterklaasintocht organiseren?

Altijd al een Sinterklaasintocht willen organiseren, maar niet de kennis in huis? Stichting DeSintKan Driel helpt u graag op weg. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel mij terug

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken:

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Vul aub de code in om het formulier te verzenden:
captcha